Puurr ZEN ritual behandelingen

Puurr ZEN Ritual Gezichtsbehandelingen

Relaxe gezichtsbehandelingen voor totale ontspanning

Puurr Express Zen Rituaal Gezichtsbehandeling (50 min) € 46,00

Huidanalyse, epileren, introductie massage met kruidenstempels, reiniging, dieptereiniging beide met  stoom, verwijderen van onzuiverheden, masker passend bij de huid met tijdens  het masker oor en hoofdhuidmassage, dagverzorging, eventueel make-up bijwerken.


Puurr Relax Zen Rituaal Gezichtsbehandeling (90 min) € 58,00

Huidanalyse, epileren, introductie massage met kruidenstempels, reiniging, dieptereiniging beide met  stoom, verwijderen van onzuiverheden, heerlijke ontspannende massage van gelaat, decolleté, schouders en nek, masker passend bij de huid met tijdens  het masker oor en hoofdhuidmassage, dagverzorging, eventueel make-up bijwerken.


Puurr Huidverbetering programma (90 min) €70,00

Een intense programma tegen  huidveroudering voor de fijne lijntjes maar ook heel geschikt voor  door acne beschadigde  huid vol littekens een ook heel geschikt voor een grauwe slecht doorbloede huid en /of rokershuid


Huidanalyse,   reinigging,  epileren/verven/harsen (bij deze behandeling incl.),  acid peel masker (10% fruitzuur peeling) onzuiverheden verwijderen, gebruik dermaroller (dermaroller ook wel micro-needling genoemd wordt gebruik om uw huid steviger te maken door het regeneratieproces van de huid te stimuleren, dit is precies wat de huid nodig heeft om rimpels en littekens te verminderen! Het zet de huid aan om collageen en elasatinepoductie te stimuleren), hierna brengen we het hyaluron  concentraat aan (Hyaluronzuur is van nature aanwezig in de huid en is de basis voor een collageenrijk weefsel, ze zorgt voor een huid eigen herstel en het vasthouden van vocht, waardoor er minder snel rimpels ontstaan, naarmate we ouder worden neem het huid eigen hyaluron gehalte af. Des te belangrijker om dit te kort aan te vullen!) .

Hierna brengen we een alginaat masker aan, keuze uit Vitamine  & Lift, deze maskers zijn 10 maal voedzamer aan mineralen, algen, vitamine A,B en C dan de crème gezichtsmaskers

Ter afsluiting een van  de intense forse producten en een gezichtscrème aangepast aan uw huidtype.


***** Maak uw behandeling een totale verwennerij*****

Puurr Aroma Rhassoul behandeling

Een behandeling waar het niet alleen om de reiniging van de buitenkant gaat maar ook om de binnenkant:

Keuze 1:Rugscrub massage met de Rhassoul treatment, deze blijft zitten als een rugpakking met thermische folie, u draait zicht om en krijgt een gezichtsbehandeling naar keuze.

Prijs: €15,- voor de rugbehandeling + kosten van een gezichtsbehandeling vanaf €39,-


Keuze 2: Rugscrub massage met de Rhassoul treatment, deze blijft zitten als een rugpakking met thermische folie. Tijdens het inwerken van de pakking krijgt u een kruidenstempel massage van de voeten/onderbenen en na het verwijderen van de pakking krijgt u ter afsluiting een kruidenstempel massage van de rug.

Prijs: €32,- (+/- 40 min)


* Tijdens gezichtsbehandelingen is het mogelijk om te kiezen voor extra mogelijkheden :

- wenkbrauwen verven  € 3,-

- wimpers verven € 5,-

- harsen gelaat per onderdeel (kin,lip, kaak, wangen)   € 3,-

Next time you think  of beautiful things,

don't forget to  count yourself in...

Het Beautyhuis

Koereiger 10

7827 VL Emmen

T: 0591 611 214

E: info@hetbeautyhuis.nl

W: www.hetbeautyhuis.nl

Algemene voorwaarden

KvK:

NB: Geen pinmogelijkheid