Luxe gezichtsbehandelingen

Luxe gezichtsbehandelingen

Een luxe gezichtsbehandeling wordt volledig aangepast aan de huid en je wensen

Luxe Diamond Lifting (75 min) € 65,00

De Luxe Diamond Lifting behandeling is op basis van diamantpoeder, kaviaar extract en Retinol. Regenereert en revitaliseert het huidweefsel en zorgt voor een diepe hydratatie en verzacht de huid. Al na de eerste behandeling verbetert de elasticiteit en flexibiliteit van de huid en wordt de huid aanzienlijk gladder. Zorgt voor een buitengewoon "lifting effect".

 

Huidanalyse, reiniging, epileren, dieptereiniging met Diamant poeder, verwijderen van onzuiverheden, Kaviaar Matrigel Plus gezichtsmasker, FTE massage (Finger Tip Energizing), Ampul met geconcentreerde Kaviaar werkstoffen, luxe dagverzorging, eventueel make-up bijwerken. Deze behandeling heeft een beste resultaat in kuurverband: 4x (wekelijks) voor € 250,00

 

Oxygen Gezichtsbehandeling (60 min) € 50,00

Net als ons organisme heeft onze huid zuurstof nodig. De Huid die wordt voorzien van zuurstof zorgt voor een natuurlijke zuivering van het lichaam, stimulering van de celdeling en behoud van de natuurlijke huidstructuur. De van zuurstof voorziene huid ziet er vitaal en stralend uit. Geschikt voor de vale, vermoeide, rijpere en gedevitaliseerde huid en de rokers huid.

 

Huidanalyse Oxygen, reiniging, epileren, dieptereiniging, eventueel stoomapparaat, verwijderen van onzuiverheden, Oxygen serum, Oxygen masker + voedend oogmasker, Oxygen crème, eventueel make-up bijwerken.

 

Whitess Gezichtsbehandeling (60 min) € 60,00

Voor een huid met hyperpigmentatie

Intensieve behandeling met actieve bestanddelen, die een oplichtende werking hebben op de huidpigmentatie. Het herstelt de elasticiteit en de gladheid van de huid. Het beschermt de huid en voorkomt de oxidatie van melanine.

 

Huidanalyse, reiniging, epileren, dieptereiniging met AHA peeling of Glycolic Acid, verwijderen van onzuiverheden, Ampul met Whitening Complex, Whitening masker, korte massage, Whitess dag of nachtverzorging, eventueel make-up bijwerken.

 

Puurr Huidverbetering programma (90 min) €70,00

Een intense programma tegen huidveroudering voor de fijne lijntjes maar ook heel geschikt voor door acne beschadigde huid vol littekens een ook heel geschikt voor een grauwe slecht doorbloede huid en /of rokershuid

 

Huidanalyse, reinigging, epileren/verven/harsen (bij deze behandeling incl.), acid peel masker (10% fruitzuur peeling)4: onzuiverheden verwijderen, gebruik dermaroller (dermaroller ook wel micro-needling genoemd wordt gebruik om uw huid steviger te maken door het regeneratieproces van de huid te stimuleren, dit is precies wat de huid nodig heeft om rimpels en littekens te verminderen! Het zet de huid aan om collageen en elasatinepoductie te stimuleren), hierna brengen we het hyaluron concentraat aan (Hyaluronzuur is van nature aanwezig in de huid en is de basis voor een collageenrijk weefsel, ze zorgt voor een huid eigen herstel en het vasthouden van vocht, waardoor er minder snel rimpels ontstaan, naarmate we ouder worden neem het huid eigen hyaluron gehalte af. Des te belangrijker om dit te kort aan te vullen!) . Hierna brengen we een alginaat masker aan, keuze uit Vitamine & Lift, deze maskers zijn 10 maal voedzamer aan mineralen, algen, vitamine A,B en C dan de crème gezichtsmaskers. Ter afsluiting een van de intense forse producten en een gezichtscrème aangepast aan uw huidtype.

 

***** Maak uw behandeling een totale verwennerij*****

Puurr Aroma Rhassoul behandeling

Een behandeling waar het niet alleen om de reiniging van de buitenkant gaat maar ook om de binnenkant:

Keuze 1:Rugscrub massage met de Rhassoul treatment, deze blijft zitten als een rugpakking met thermische folie, u draait zicht om en krijgt een gezichtsbehandeling naar keuze.

Prijs: €15,- voor de rugbehandeling + kosten van een gezichtsbehandeling vanaf €39,-

 

Keuze 2: Rugscrub massage met de Rhassoul treatment, deze blijft zitten als een rugpakking met thermische folie. Tijdens het inwerken van de pakking krijgt u een kruidenstempel massage van de voeten/onderbenen en na het verwijderen van de pakking krijgt u ter afsluiting een kruidenstempel massage van de rug.

Prijs: €32,- (+/- 40 min)

 

* Tijdens gezichtsbehandelingen is het mogelijk om te kiezen voor extra mogelijkheden:

- wenkbrauwen verven €3 ,-

- wimpers verven €5 ,-

- harsen gelaat per onderdeel (kin,kaak.lip, wangen) €3 ,-

Next time you think of beautiful things,

don't forget to count yourself in...

Het Beautyhuis

Koereiger 10

7827 VL Emmen

T: 0591 611 214

E: info@hetbeautyhuis.nl

W: www.hetbeautyhuis.nl

Algemene voorwaarden

KvK:

NB: Geen pinmogelijkheid