Sculp

Sculp

Dé do-it-yourself treatment voor een strakkere en mooie huid!

Wat is Sculp?

Sculp is een massage- en oefentechniek voor het gelaat, de hals en het decolleté die je idealiter in combinatie met huidverbeteringsproducten thuis zelf kan toepassen.


Het zijn heel gerichte oefeningen die je gewoon met de vingers en handpalmen op jezelf uitvoert. Elke dag ! Doordat de bloedcirculatie onderhuids gestimuleerd wordt, ontstaat er een veel betere opname in je huid van de actieve werkstoffen in je verzorgingsproducten. Je gelaatsspieren worden getraind waardoor oogleden gelift worden, rimpels vervagen en gelaatscontouren verstrakken.


Deze do-it-yourself treatment word je aangeleerd door mij als je een kuur afneemt van Natural Face lifting   of als aparte workshop te boeken Vervolgens doe je de oefeningen dagelijks thuis.  Het is eenvoudig en snel toe te passen in je dagelijkse routine met  resultaat: het uitstellen van de veroudering.... dat willen we toch allemaal!


Je kunt jezelf behandelen op 3 zones:

  • Voorhoofd en ogen
  • Mond en wangen
  • Onderkin, hals en decolleté


Je zult versteld staan van het resultaat. Je huid wordt jonger, strakker en beter gehydrateerd!

Van deze technieken heeft u de rest van u leven profijt , als u dit blijft doen en uw gelaat blijft onderhouden zal uw huidveroudering minder snel en minder hard kunnen toeslaan. U kunt misschien het krijgen van rimpels niet  voorkomen  maar u kunt het wel uitstellen!!!!!


Workshops bij mij in de salon zijn voor maximaal 2 personen

  • Prive training, 3 zones € 95,-
  • 2 personen, 3 zones € 150,-


Workshops bij u thuis, u als gastvrouw zorgt voor de deelnemers hoe meer hoe voordeliger.

U als gastvrouw krijgt 1 GRATIS Natural Face Lifting behandeling cadeau!!

vanaf 4 personen incl gastvrouw, 3 zones € 70,- p.p.

vanaf 6 personen incl gastvrouw, 3 zones € 60,- p.p.

vanaf 8 personen incl gastvrouw, 3 zones € 50,- p.p.


De workshops zijn inclusief  persoonlijk huidverzoringsadvies, we gaan de huid reinigen en  we geven de huid een peeling en tenslotte huidverzoringsproducten. Meer weten?

Andere behandelingen