Puurr ZEN ritual behandelingen

Puurr ZEN gezichtsbehandelingen

Relaxe gezichtsbehandelingen voor totale ontspanning

Puurr Express Zen Ritual Gezichtsbehandeling
(50 min) € 46,00

Huidanalyse, epileren, introductie massage met kruidenstempels, reiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, masker passend bij de huid met tijdens  het masker oor en hoofdhuidmassage, dagverzorging, eventueel make-up bijwerken.

Puurr Relax Zen Ritual Gezichtsbehandeling
(90 min) € 58,00

Huidanalyse, epileren, introductie massage met kruidenstempels, reiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, heerlijke ontspannende massage van gelaat, decolleté, schouders en nek, masker passend bij de huid met tijdens  het masker oor en hoofdhuidmassage, dagverzorging, eventueel make-up bijwerken.

Puurr Huidverbetering programma
(90 min) €70,00

Een intense programma tegen huidveroudering voor de fijne lijntjes, maar ook heel geschikt voor  door acné beschadigde huid met littekens en heel geschikt voor een grauwe slecht doorbloede huid en /of rokershuid


Huidanalyse,   reiniging,  epileren/verven/harsen (bij deze behandeling incl.),  acid peel masker (10% fruitzuur peeling), onzuiverheden verwijderen, gebruik dermaroller, hierna brengen we het hyaluron concentraat aan (Hyaluronzuur is van nature aanwezig in de huid en is de basis voor een collageenrijk weefsel, ze zorgt voor een huid eigen herstel en het vasthouden van vocht, waardoor er minder snel rimpels ontstaan, naarmate we ouder worden neem het huid eigen hyaluron gehalte af. Des te belangrijker om dit tekort aan te vullen!) . 


Hierna brengen we een alginaat masker aan, keuze uit Vitamine  & Lift, deze maskers zijn 10 maal voedzamer aan mineralen, algen, vitamine A,B en C dan de crème gezichtsmaskers. Ter afsluiting een van  de intense forse producten en een gezichtscrème aangepast aan uw huidtype.

EXTRA TIJDENS UW BEHANDELING

Lymfedrainage  ( + € 15)

Een heerlijke aanvulling op uw gezichtsbehandeling tijdens het masker. Lymfe drainage is goed voor:

  • Overtollig vocht, dit wordt gedraineerd (vaak rond de ogen zichtbaar)
  • Stimulatie van de natuurlijke hydratatie van de huid
  • Huidconditie wordt geoptimaliseerd (bijv. tegen acné)

Aroma Rhassoul behandeling ( + € 15)

Een behandeling waar het niet alleen om de reiniging van de buitenkant gaat maar ook om de binnenkant:


Rugscrub massage met de Rhassoul treatment alleen in combinatie met een gezichtsbehandeling. De scrub blijft zitten als een rugpakking met thermische folie, tijdens deze rhassoul ontvangt u de gezichtsbehandeling van uw keuze.