Producten

Producten

Het Beautyhuis werkt met de kwalitatieve en hoogwaardige producten van

Ainhoa, Puurr en Etre Belle

AINHOA is een zeer complete lijn met een vleugje Spaanse passie! AINHOA biedt een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige gezichts- en lichaamsproducten met prachtige bijbehorende salonbehandelingen, compleet met ampullen, serums en andere innovatieve verzorgings- producten.


De zuiver plantaardige basis staat garant voor de beste kwaliteit. Ainhoa voert voortdurend uitgebreide marktonderzoeken uit, met als doel aan de vraag en behoefte van de cosmeticamarkt te voldoen.


Het resultaat hiervan is de ontwikkeling van nieuwe producten die aansluiten bij het basisprincipe van Ainhoa: kwaliteit en resultaat!

Etre-belle Cosmetics is één van de weinige privé geleide bedrijven in de Duitse cosmeticabranche. Dit succesvolle bedrijf bestaat ondertussen meer dan 30 jaar.  Être-belle Cosmetics gelooft sterk in natuurlijke en duurzame ontwikkeling van producten, met alleen natuurlijke werkstoffen in een mooie én milieuvriendelijke verpakking. 

PUURR is zoals de naam al zegt een huidverzorgingslijn met een PUURR karakter.


De producten zijn niet op dieren getest en vrij van parabenen en minerale oliën ze zijn geschikt voor verschillende huidtypen. Puurr staat voor een pure wellness beleving. Met zuiver natuurlijke en pure ingredienten.


Puurr blijft constant zich ontwikkelen zo is onlangs ook Puurr minerale make-up op de markt gebracht.


Teven worden er regelmatig nieuwe wellness behandeling ontwikkeld.

Houd deze website in de gaten!