Luxe gezichtsbehandelingen

Luxe gezichtsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling wordt volledig aangepast aan de huid en je wensen

Collageen+ Gezichtsbehandeling
(60-90 min) € 65,00

Collageen speelt een grote rol in de structuur, veerkracht en weerstand van het weefsel. Met het verstrijken van de tijd neemt de productie van collageen af. De huid droogt snel uit en verliest veel elasticiteit met als resultaat een minder egale, gehydrateerde en verstevigde huid. De nieuwe lijn van Ainhoa, de Collagen+ lijn, is ontworpen om het verlies van stevigheid als gevolg van huidveroudering tegen te gaan. Van binnenuit stimuleert het de huid van de natuurlijke productie van collageen en hyaluronzuur.


Huidanalyse, reiniging, epileren, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, Korte intense bindweefselmassage, Oogmasker,  Collagen+ Masker, Collagen+ Neck en décolletage crème, Collagen+ oogcrème en gelaatverzoring. Eventueel bijwerken make-up.

Whitess Gezichtsbehandeling
(60 min) € 60,00

Voor een huid met hyperpigmentatie

Intensieve behandeling met actieve bestanddelen, die een oplichtende werking hebben op de huidpigmentatie. Het herstelt de elasticiteit en de gladheid van de huid. Het beschermt de huid en voorkomt de oxidatie van melanine.


Huidanalyse, reiniging, epileren, dieptereiniging met AHA peeling of Glycolic Acid, verwijderen van onzuiverheden, Ampul met Whitening Complex,  Whitening masker, korte massage, Whitess dag of nachtverzorging, eventueel make-up bijwerken.

Oxygen Gezichtsbehandeling
(60 min) € 50,00

Net als ons organisme heeft onze huid zuurstof nodig. De Huid die wordt voorzien van zuurstof zorgt voor een natuurlijke zuivering van het lichaam, stimulering van de celdeling en behoud van de natuurlijke huidstructuur. De van zuurstof voorziene huid ziet er vitaal en stralend uit. Geschikt voor de vale, vermoeide, rijpere en gedevitaliseerde huid en de rokers huid.


Huidanalyse,  reiniging, epileren, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, Oxygen serum, Oxygen masker + voedend oogmasker, Oxygen crème, eventueel make-up bijwerken.

Puurr Huidverbetering programma
(90 min) €70,00

Een intense programma tegen huidveroudering voor de fijne lijntjes maar ook heel geschikt voor  door acne beschadigde huid met littekens en heel geschikt voor een grauwe slecht doorbloede huid en /of rokershuid


Huidanalyse, reiniging, epileren/verven/harsen (bij deze behandeling incl.), acid peel masker (10% fruitzuur peeling), onzuiverheden verwijderen, gebruik dermaroller, hierna brengen we het hyaluron concentraat aan (Hyaluronzuur is van nature aanwezig in de huid en is de basis voor een collageenrijk weefsel, ze zorgt voor een huid eigen herstel en het vasthouden van vocht, waardoor er minder snel rimpels ontstaan, naarmate we ouder worden neem het huid eigen hyaluron gehalte af. Des te belangrijker om dit tekort aan te vullen!) . 


Hierna brengen we een alginaat masker aan, keuze uit Vitamine  & Lift, deze maskers zijn 10 maal voedzamer aan mineralen, algen, vitamine A,B en C dan de crème gezichtsmaskers. Ter afsluiting een van  de intense forse producten en een gezichtscrème aangepast aan uw huidtype.

EXTRA TIJDENS UW BEHANDELING

Lymfedrainage  ( + € 15)

Een heerlijke aanvulling op uw gezichtsbehandeling tijdens het masker. Lymfe drainage is goed voor:

  • Overtollig vocht, dit wordt gedraineerd (vaak rond de ogen zichtbaar)
  • Stimulatie van de natuurlijke hydratatie van de huid
  • Huidconditie wordt geoptimaliseerd (bijv. tegen acné)

Aroma Rhassoul behandeling ( + € 15)

Een behandeling waar het niet alleen om de reiniging van de buitenkant gaat maar ook om de binnenkant:


Rugscrub massage met de Rhassoul treatment alleen in combinatie met een gezichtsbehandeling. De scrub blijft zitten als een rugpakking met thermische folie, tijdens deze rhassoul ontvangt u de gezichtsbehandeling van uw keuze.