Acties

Acties

Bij het Beautyhuis hebben we regelmatig leuke acties...


Puurr Huidverbetering programma
(90 min) €70,00. NU VOOR €65,-

Een intense programma tegen huidveroudering voor de fijne lijntjes maar ook heel geschikt voor  door acne beschadigde huid met littekens en heel geschikt voor een grauwe slecht doorbloede huid en /of rokershuid


Huidanalyse, reiniging, epileren/verven/harsen (bij deze behandeling incl.), acid peel masker (10% fruitzuur peeling), onzuiverheden verwijderen, gebruik dermaroller, hierna brengen we het hyaluron concentraat aan (Hyaluronzuur is van nature aanwezig in de huid en is de basis voor een collageenrijk weefsel, ze zorgt voor een huid eigen herstel en het vasthouden van vocht, waardoor er minder snel rimpels ontstaan, naarmate we ouder worden neem het huid eigen hyaluron gehalte af. Des te belangrijker om dit tekort aan te vullen!) . 


Hierna brengen we een alginaat masker aan, keuze uit Vitamine  & Lift, deze maskers zijn 10 maal voedzamer aan mineralen, algen, vitamine A,B en C dan de crème gezichtsmaskers. Ter afsluiting een van  de intense forse producten en een gezichtscrème aangepast aan uw huidtype.
VRIENDINNENKORTING van 25%

Speciaal voor vaste klanten! Introduceer jij een vriend, vriendin, kennis of familielid voor een behandeling bij het Beautyhuis?
Dan ontvang jij bij je volgende bezoek een korting van maar liefst 25% op je behandeling.