Massages

Massage

Een gezichtsbehandeling wordt volledig aangepast aan de huid en je wensen

Ontspanningsmassage
(30 min) € 22,00

Heerlijke massage van  de achterkant benen en uw rug en nek


Ontspanningsmassage 
(60 min) € 40,00

Heerlijke massage van  benen, armen, rug en nek.


Hotstone massage
(30 min) € 23,50

Een massage  van achterkant benen en uw rug en nek met warme vulkanische basaltstenen. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunne de stenen goed warmte vasthouden. Deze zijn verwarmt tot ongeveer 45 graden celcius.  Bij deze massage  brengen al masserend olie aan op de huid en vervolgens gebruiken we de verwarmde stenen, die diep in de spieren hun warmte afgeven.

Hotstone massage

(60 min) € 42,50

Een massage  van benen, armen, rug en nek met warme vulkanische basaltstenen. Basalt is een hard en ijzerhoudend,vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. HIerdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden. Deze zijn verwarmt tot ongeveer 45 graden celcius. Bij deze massage  brengen al masserend olie aan op de huid en vervolgens gebruiken we de verwarmde stenen, die diep in de spieren hun warmte afgeven.


Aroma Rhassoul behandeling

(40 min) € 32,00

Een behandeling waar het niet alleen om de reiniging van de buitenkant gaat maar ook om de binnenkant...

Rugscrub massage met de Rhassoul treatment, deze blijft zitten als een rugpakking met thermische folie. Tijdens het inwerken van de pakking krijgt u een massage van de benen en na het verwijderen van de pakking krijgt u ter afsluiting een  massage van de rug.